Producenci
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Polityka prywatności

Polityka Prywatności


Postanowienia wstępne

Korzystając ze sklepu internetowego Beautylimited.pl/sklep , akceptujesz zasady Polityki Prywatności, opisane na tej stronie. Jeśli nie akceptujesz Polityki Prywatności Beautylimited.pl/sklep prosimy nie odwiedzać i nie korzystać ze strony internetowej oraz nie zamawiać produktów oferowanych przez Beautylimited.pl/sklep . Niniejsza Polityka Prywatności obejmuje swoim zakresem tylko i wyłącznie serwis Beautylimited.pl/sklep.
Zakres zbierania Twoich danych osobowych przez Beautylimited.pl/sklep

Serwis Beautylimited.pl/sklep wymaga podania danych osobowych, które są niezbędne do prowadzenia działalności zgodnie z Regulaminem. W następujących sytuacjach zostaniesz poproszony o udostępnienie swoich danych osobowych: Rejestracja i/lub złożenie zamówienia w sklepie Beautylimited.pl/sklep :

Adres poczty elektronicznej

- Nazwa firmy (opcjonalnie)

- NIP firmy (opcjonalnie)

- Dane teleadresowe: nazwa ulicy, kod pocztowy, miejscowość, kraj

- Numer telefonu

- Numer faksu (opcjonalnie)

Prenumerata Newslettera na stronie Beautylimited.pl/sklep :

- Adres poczty elektronicznej

Niepodanie wymaganych danych uniemożliwi dokonanie czynności, których dotyczyły. Powyższe dane udostępniane przez Ciebie serwisowi Beautylimited.pl/sklep są chronione zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych z 29.08.1997 r (Dz. U. Nr 133, poz. 883) oraz Ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 133, poz. 1204). Dane osobowe udostępniane przez Ciebie niezbędne do obsługi zamówień oraz subskrypcji Newslettera, w żaden sposób nie zostaną udostępnione ani sprzedane jakimkolwiek stronom trzecim (firmom i/lub osobom fizycznym), z wyłączeniem sytuacji poniżej:

- W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

- W przypadku poważnego naruszenia Regulaminu Beautylimited.pl/sklep , naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane na żądanie organów wymiaru sprawiedliwości.

Każdemu użytkownikowi, który udostępnił nam swoje dane osobowe zapewniamy możliwość ich weryfikacji, modyfikacji lub usunięcia.
Wgląd, uaktualnienie i usunięcie Twoich danych osobowych

Po zalogowaniu się do serwisu Beautylimited.pl/sklep możesz wprowadzić zmiany lub usunąć swoje dane osobowe przekazane nam podczas rejestracji oraz zapisać się lub wypisać się z listy wysyłkowej Newslettera. Danych użytych wcześniej do transakcji zakupu nie można zmienić, ani usunąć, gdyż są one częścią rachunku lub faktury. Wgląd w dane dotyczące zrealizowanych transakcji zakupu jest możliwy w sekcji "Moje konto -> Informacje o zmówieniach"
Informacje nie podlegające ochronie

Jakiekolwiek informacje (w tym mogące zawierać dane osobowe), podane przez Ciebie dobrowolnie w częściach Arcotech.pl pozwalających na interakcję z użytkownikiem (np. opinie o produktach) są widoczne dla wszystkich czytających te strony sklepu i nie podlegają ochronie zgodnie z niniejszą Polityką Prywatności.
Dane niezbędne do obsługi płatności

W przypadku płatności za pomocą karty kredytowej lub błyskawicznego przelewu bankowego obsługę klienta przejmuje serwis platnosci.pl. W tym przypadku tylko system płatności.pl jest odpowiedzialny za ochronę danych podanych w jego formularzach. Formularze płatności znajdują się na jego serwerze i są szyfrowane odpowiednimi technologiami. Beautylimited.pl/sklep nie rejestruje ani nie przechowuje jakichkolwiek danych związanych z obsługą dokonywanych przez Ciebie płatności. Więcej informacji odnośnie metod zabezpieczeń danych transakcji można znaleźć na stronie www.platnosci.pl.
Dane zbierane automatycznie

Podczas Twojej wizyty na naszej stronie internetowej, automatycznie zbierane są dane dotyczące Twojej wizyty, np. Twój adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, itp. Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości serwisu Beautylimited.pl/sklep .
Wykorzystanie ciasteczek (pliki Cookies)

Serwis Beautylimited.pl/sklep może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych, ani żadnych innych danych pozwalających na identyfikację konkretnej osoby jako odwiedzającej serwis Beautylimited.pl/sklep .
Sposoby kontaktu

Jeśli zarejestrowałeś się w serwisie Beautylimited.pl/sklep otrzymasz email z potwierdzeniem rejestracji. Jeżeli zakupiłeś produkt przy pomocy serwisu Beautylimited.pl/sklep , możesz otrzymać od nas emaile dotyczące Twojej transakcji lub emaile związane z dokonaniem tej transakcji (np. informację o rabacie przy kolejnych zamówieniach, itp). Zastrzegamy sobie również prawo do kontaktu telefonicznego np. w przypadku konieczności potwierdzenia transakcji lub omówienia innych ważnych kwestii związanych z Twoim zamówieniem. Jeżeli zapisałeś się na nasz Newsletter, lub w inny sposób wyraziłeś zgodę na jego otrzymywanie, będziesz od nas otrzymywać Newsletter pocztą elektroniczną. Beautylimited.pl/sklep zastrzega sobie prawo kontaktu ze swoimi Klientami, w innych istotnych kwestiach nie wymienionych powyżej pocztą elektroniczną lub telefonicznie.
Linki do innych stron internetowych

Na stronach serwisu Beautylimited.pl/sklep umieszczone są linki umożliwiające użytkownikom bezpośrednie przejście na inne strony internetowe. Nie odpowiadamy jednak za politykę ochrony prywatności stosowaną przez właścicieli tych stron. Niniejsza Polityka Prywatności odnosi się wyłącznie do danych gromadzonych w ramach serwisu Beautylimited.pl/sklep.
Postanowienia końcowe

Zastrzegamy sobie prawo do zmian w niniejszej Polityce Prywatności. Osoby odwiedzające Beautylimited.pl/sklep obowiązuje zawsze aktualnie obowiązująca jej wersja, dostępna na tej stronie.

W przypadku pytań jakichkolwiek pytań lub wątpliwości związanych z niniejszą Polityką Prywatności prosimy o wysłanie zapytania/informacji na adres: info@beautylimited.pl

do góry
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl